V okviru lige MNZ Ptuj so danes popoldan (sobota, 01.oktober) potekale tekme 7.kroga, med katerimi je bila tudi tekma med člani NK Središče ob Dravi in 1A AVTO Gerečja vas. Tekma se je odvijala v Športnem parku v Središču ob Dravi.

Središčanom je uspelo premagati ekipo 1A AVTO GEREČJA VAS s tremi goli, ki so jih nasprotnikom zabili že kar v prvem polčasu. K temu je pripomogla odlična taktika po navodilih trenerja Boštjana Zemljiča, predvsem obramba je dala vse od sebe.
V drugem polčasu pa se je več kot odlična izkazala tudi obramba nogometašev iz Gerečje vas, trije goli v prvem polčasu so namreč igralce krepko postavili na realna tla in jih motivirali, da so v obrambi bili neizprosni.

Sicer pa so v okviru 7.kroga MNZ Ptuj danes popoldne ( sobota ) bile odigrane še naslednje tekme:
ŠD Hajdina je premagala ŠD Makole s 4: 2; ekipi ŠD Apače in ŠD Rogoznica sta tekmo idigrali neodločeno 1:1; neodločen pa je bil tudi izid tekme med ekipama Dornava Vrtnarstvo Kovačec in ŠD Bukovci 1:1.

Med 14-timi ekipami znotraj MNZ Ptuj je NK Središče ob Dravi po odigranem 7.krogu na drugem mestu s 17-timi točkami pred KN Oplotnica, ki ima 13 točk. Na prvem mestu je ŠD Hajdina z 18-timi točkami.
NK Središe ob Dravi se po sedmih odigranih krogih ponaša s petimi zmagami in z dvema neodločenima rezultatoma.

V 8.krogu se bo ekipa NK Središče ob Dravi pomerila z NK Gorišnica. Tekma bo v Gorišnici 08.oktobra ob 15.00 uri.

UTRINKI: ( Foto:Karolina Putarek)

Na igrišču

Navijačev ni manjkalo

Posvet malo pred koncem tekme

Konec tekme

Pogled v garderobo ( ob nerodnem trenutku)

Nogomet združuje .... Od desne proti levi: BOŠTJAN ZEMLJIČ - trener NK Središče ob Dravi, ALEŠ GEREČNIK - trener 1A AVTO Gerečja vas in člani

Roman Kaisersberger - golman NK 1A AVTO Gerečja vas

Boštjan Zemljič - trener NK Središče ob Dravi

Roman Medik - predsednik NK Središče ob Dravi s hčerko

Jurij Borko - župan občine Središče ob Dravi(levo) s članom NK Središče ob Dravi