ROKOMET, mlajše selekcije RK Jeruzalem Ormož:
Kar pet ormoško – velenjskih obračunov


MLAJŠI DEČKI B – B ekipa (2000 letniki):
Priložnost za prve točke
Jeruzalem Ormož B – Maribor Branik; petek ob 17.00 uri v Športni dvorani na Hardeku

B ekipa je pred tednom dni odigrali svojo prvo tekmo v državnem prvenstvu in klonila z 29 : 12 proti svojim leto dni starejšim soigralcem. Tokrat na Hardek prihaja Maribor in mladi Ormožani bodo imeli priložnost za prve točke. Pričakuje se precej izenačena tekma.

MLAJŠI DEČKI B – A ekipa (1999 letniki):
Odigrati sproščeno celo tekmo
Gorenje Velenje – Jeruzalem Ormož; sobota ob 10.00 uri v Rdeči dvorani v Velenju

Mlajši dečki B A ekipa Jeruzalema so odlično pričeli sezono. Zmaga v Celju s 25 : 11 in proti B ekipi Jeruzalema z 29 : 12. Zdaj mlade Ormožane čaka gostovanje v Velenju. Cilj ekipe je odigrati sproščeno celo tekmo, saj so fantje zaenkrat igrali slabo v prvem delu tekme in odlično v drugem delu tekme.

MLAJŠI DEČKI A (1998 letniki):
Derbi prvakov in četrtouvrščene ekipe minulega DP
Gorenje Velenje – Jeruzalem Ormož; sobota ob 11.30 uri v Rdeči dvorani v Velenju

Prvaki so odlično pričeli sezono z zmago v Celju z 26 : 19 in proti Radgoni z 37 : 5. Priložnost za igro dobivajo vsi igralci in nekateri iz tekme v tekmo kažejo napredek v igri sicer zelo uigrane ekipe. Minulo sezono so Jeruzalemčki bili državni prvaki, Velenjčani četrtouvrščena ekipa DP. Zanimivo bo videti kako sta ekipi napredovali.

STAREJŠI DEČKI B (1997 letniki):
Jeruzalemčki favoriti

Gorenje Velenje – Jeruzalem Gorišnica; sobota ob 14.30 uri v Rdeči dvorani v Velenju
Združena ekipa Jeruzalema in Gorišnice odhaja na gostovanje v Velenje v popolni vlogi favorita, saj so doslej ekipo Gorenja v povprečju premagovali za 15 zadetkov. Vendar bo treba vlogo favorita potrditi na igrišču.

STAREJŠI DEČKI A (1996 letniki):
Poskušati prirediti novo presenečenje

Gorenje Velenje – Gorišnica Jeruzalem; sobota ob 16.00 uri v Rdeči dvorani v Velenju
Letniki 1996 Gorišnice in Jeruzalema so presenečenje letošnjega prvenstva. Iz dveh težkih gostovanj (Slovenj Gradca, Ptuja) so namreč prinesli tri točke, doživeli pa pričakovan poraz proti državnim prvakom iz Celja. Zdaj je na vrsti novo gostovanje in novi derbi proti neposrednemu tekmecu za uvrstitev v polfinale. Točke bodo štele dvojno, v vlogi favorita pa so zaradi domačega terena in leto starejših rokometašev Velenjčani.

KADETI (1994 in 1995 letniki):
Težko gostovanje
Gorenje Velenje – Jeruzalem Gorišnica; nedelja ob 10.30 uri v Rdeči dvorani v Velenju

Ekipa Gorenja je odlična in gostje bodo težko prišli do presenečenja, čeprav varovanci trenerja Darka Žnidariča znajo tudi presenetiti.