Iz vsebine:
Razen uradnega občinskega sveta, v občini Ormož deluje tudi otroški občinski svet z otroško županjo KLARO LIJO ŽURAN na čelu. Mladi svetniki so se minuli teden sestali na svoji tretji seji, ki je potekala v sejni dvorani v gradu:

2. Minuli teden je v šolski jedilnici OŠ Ormož na Hardeku bilo predavanje dr. Lucije Čevnik z naslovom: “Med-vrstniško nasilje – boleča izkušnja, ki pušča globoke duševne rane.”
Po zadnjih, nesprejemljivih dogodkih, ki pretresajo Slovenijo, se zdi še kako pomembno, da o med-vrstniškem nasilju znova spregovorimo tudi pri nas:

3. O med-vrstniškem nasilju bo beseda tekla tudi v ponedeljkovi oddaji MED NAMI POVEDANO. Iz prakse nam bo več povedal ravnatelj OŠ ORMOŽ Aleksander Šterman… V nadaljevanju pa k radostnejšim temam: V ormoškem Domu kulture – je pred dnevi – potekalo regijsko srečanje otroških folklornih skupin. Nastopilo jih je osem z območja Območnih izpostav JSKD Ormož, Lenart, Ptuj in Slovenska Bistrica. Za ljubitelje folklore je dogodek znova predstavljal prijetno doživetje:

4. V organizaciji Strelskega društva Kovinar Ormož je minuli konec tedna v športni dvorani na Hardeku in v telovadnici Gimnazije Ormož potekalo 32. Državno prvenstvo v streljanju z zračnim orožjem za vse kategorije. 620 prijavljenih strelcev je tekmovalo za nove naslove državnih prvakinj in prvakov v 22 disciplinah v posamični konkurenci. Po petih letih se je naslova državne prvakinje v članski konkurenci z zračno puško ponovno veselila Nuša Žnidarič (SD Kovinar Ormož), ki je v borbi za zlato medaljo s 17:13 premagala olimpijko Živo Dvoršak.

5. Po dveh tekmah v gosteh, so ormoški nogometaši minulo soboto na domačem terenu odigrali tekmo s Podlehnikom. Več kot 200 obiskovalcev na tribuni ormoškega nogometnega stadiona je imelo kaj videti: tekma se je končala s 7 : 0 za Ormož…