Iz vsebine:

  1. V Avto-moto zvezi Slovenije varnosti otrok – eni najbolj ranljivih skupin udeležencev v prometu – namenjajo veliko pozornosti. Ena od aktivnosti, s katerimi se želi doseči, da bi bilo čim manj otrok udeleženih v prometnih nesrečah, je ozaveščevalna akcija Še 365 dni. Tako sta DVA dni pred prvim šolskim dnevom, tudi v Ormož prišla Anja in Marko…
  2. RAZVOJNO DRUŠTVO PAVLOVCI je minulo soboto pripravilo slovesnost ob odprtju novega vaškega doma. Tako se je prebivalcem Pavlovcev le uresničila dolgoletna želja, da postavijo sodoben vaški dom, kjer bo dovolj prostora za druženja in različne družabne prireditve, ki jih načrtujejo:
  3. Si predstavljate sončen dan pod Humom v družbi vrste konjev, njihov lastnikov in spremljevalcev ter prijetno vzdušje na kmetiji Danila Ivanuše – predsednika Društva KOČIJAŽ Loperšice? Šlo je namreč za še eno srečanje ljubiteljev konj, ki jih društvo redno prireja na različnih lokacijah v okolici:
  4. Med 16 prireditvami ob praznovanju krajevnega praznika Krajevne skupnosti Ivanjkovci je minuli petek bila osrednja proslava z bogatim kulturnim programom in s podelitvijo priznanj zaslužnim krajanom. Podelili so kar 7 priznanj:
  5. ŠPORT: Ekipa NK Ormož je z dvema zmagama pričela sezono v Ptujski super ligi. Po tekmi z nogometaši Središča ob Dravi so na zelo zanimivem in dramatičnem srečanju z rezultatom 4:2 ugnali Grajeno, ki je v Športnem parku Mestna graba presenetila z dobro predstavo.
  6. Z novo sezono so v 1 B ligi pričeli rokometaši Velike Nedelje. Popolnoma spremenjena in pomlajena ekipa žal ni bila kos izkušeni Izoli in poraz je bil neizbežen: