Iz vsebine:

  1. Letošnje leto je občini Ormož predvidena modernizacija šestnajstih odsekov cest v skupni dolžini 2935 metrov, ter vzdrževalna dela na mostu v Ivanjkovcih. Župan je pogodbo z izvajalcem že podpisal, dela bi se naj začela aprila:

 

  1. Središčani, Ormožani in Tomaževčani se še kako zavedamo, da azilni dom prinaša varnostne, socialne in gospodarske posledice in menimo, da lahko to negativno vpliva na varnost in kakovost življenja prebivalcev. Tako so se občinski sveti Središče, Ormoške in Tomaževske občine minuli teden sestali na skupni seji in vlado pozvali, naj razveljavi sklep o azilnem domu v Središču ob Dravi. Sejo so spremljali številni občani

 

  1. Minuli ponedeljek v organizaciji Območne izpostave JSKD Ormož potekalo območno srečanje lutkovnih skupin. 6 lutkovnih predstav si je ogledala strokovna spremljevalka vrhunska slovenska lutkarica Dunja Zupanec:

 

  1. Sledita ŠPORTNI NOVICI: Pred nami je le še sklepni del futsal sezone 2023/2024. Odgovor o pokalnem prvaku smo dobili prejšnji teden. To so postali futsalerji Dobovca, ki so v velikem finalu ugnali ljutomerske Meteore. V državnem prvenstvu se je s tekmami 21. kroga zaključil redni del sezone. Zdaj nas čaka boj za prvaka.

 

  1. Na kratkih pripravah v Ormožu se je od četrtka, –  do nedelje 17. marca mudila kadetska reprezentanca Slovenije. Gre za fante stare do 18 let oz. za generacijo rokometašev rojenih leta 2006 in mlajši…