V torek je potekala 6.redna seja Občinskega sveta Ormož. Tako, da bomo v prvem prispevku predstavili eno izmed vprašanj svetnikov, ki se nanaša na zadružna skladišča ob Dravi, kjer bi naj bilo strelišče.

2. V času velikonočnih praznikov je Velika Nedelja imela svoj praznik. Med prireditvami je bila tudi osrednja proslava, kjer so zaslužnim sokrajanom podelili tudi plakete.

3. OŠ Ivanjkovci je bila gostitelj regijskega srečanja sodelujočih v vseslovenskem projektu VARNO NA KOLESU, ki ga že sedmo leto zapored izvaja družba BUTAN plin. Na prireditvi so razglasili tudi zmagovalce v regiji:

4. Glasbena šola ORMOŽ je pred kratkim pripravila DRUGI VEČER LJUDSKIH PESMI. Gre za koncert, ki vsakič navduši:

5. Še en prijeten pevski dogodek je za nami: Moški pevski zbor Dobrava je tudi letos pripravil svoj letni koncert in ga naslovil »Tam na vrtu«.

6. JSKD OI Ormož je letos bila organizator regijskega srečanja lutkovnih skupin. Nastopilo je 8 lutkovnih skupin iz regije:

7. Ormoški nogometaši se veselijo novih tribun, slačilnic in ostalih prostorov za potrebe delovanja. Otvoritev je bila velik dogodek, ki so ga okronali z dvema nogometnima tekmama in veliko večerno zabavo. Na koncu pa sledi še prispevek z rokometne tekme Jeruzalem Ormož : Krka Novo mesto in s tekme rokometašič ormoške Gimnazije na Final Four-u.

Vabljeni k ogledu nocoj ob 20.uri. Ponovitve so jutri ob 10.in 16.uri ter v soboto ob 18., ter v nedeljo ob 11.uri.