BORILNE VEŠČINE
Uspešen zaključek sezone

V soboto 11. junija 2011 je v športni dvorani osnovne šole v Izlakah potekal odprti turnir v kickboxingu, Izlake Open, za kadete in mladince v disciplini semi contact. Udeležilo se ga je tudi sedem tekmovalcev in tekmovalk iz Kluba borilnih veščin Ormož ter sodnica Tončka Kaluža. Na tekmovanju je sodelovalo 50 tekmovalcev iz 5. slovenskih in 2. hrvaških klubov. Pod vodstvom trenerjev Milana in Danila Korotaja so bili doseženi naslednji odlični rezultati:

Med mlajšimi sta prvič na odprtih turnirjih nastopila Neža Andromako in Nejc Korotaj. Oba sta v hudi konkurenci odlično opravila svoje nastope. Neža je dosegla 5.-8.mesto med kadetinjami do 42 kg, Nejc Korotaj pa je dosegel 3.mesto med kadeti do 32 kg.

Finalne borbe so v kategorijah kadeti do 37 kg in kadeti do 42 kg potekale med člani Kluba borilnih veščin iz Ormoža. Pri kadetih do 37 kg je 1.mesto dosegel Dejan Kociper, 2.mesto pa Rok Tomažič. Tudi v disciplini kadeti do 42 kg je bil uspešen Dejan Kociper in dosegel 1.mesto, 2.mesto je dosegel Matjaž Pleh in 3.mesto Rok Tomažič. Med kadeti do 47 kg pa je v finalni borbi zmagal član Kluba borilnih veščin Ormož, Matjaž Pleh. Žan Tomažič se je kategorijah kadeti do 52 kg in kadeti do 57 kg dosegel 3. mesto.

Med mladinkami do 55 kg je Nuša Štefančič dosegla 1. mesto.

To je bilo zadnje tekmovanje v letošnji uspešni tekmovalni sezoni