Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure, dne 10. 5. 2016, do 7. ure, dne 11. 5. 2016, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

 

TOREK 10. 5. 2016:

Ob 9:55 uri so policisti bili obveščeni o samomoru na območju naselja Hardek. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je oseba storila samomor z obešanjem. O dogodku bodo policisti podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 14:45 uri so policisti opravili ogled kraju prometne nesreče na območju naselja Hardek. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do trčenja med dvema voziloma. Pri prometni nesreči je nastala manjša materialna škoda.

Ob 20:26 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v naselju Podgorci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega vozila trčil v srno in si pri tem poškodoval vozilo.

Ob 03:21 uri so policisti bili obveščeni od vaščana iz Hranjigovcev, da se je k njemu pred vhodna vrata hiše zatekla lisica, za katero sumi, da ima steklino. Na kraju so policisti na pomoč poklicali lovca, ki je prvi sum na steklino pri živali potrdil, ter lisico na kraju usmrtil. Za lisico je poskrbel lovec preko katerega bo izveden ustrezni postopek, ter se bo opravila ustrezna preiskava na morebitno potrditev suma stekline.

 

Pripravila: Dušan Leben, policist I in Edvard Cvetko, komandir