Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7. ure dne 6. 2. 2015 do 7. ure dne 9. 2. 2015, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 6. 2. 2015

Ob 13.30 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči na parkirnem prostoru trgovine v Ormožu. Policisti so na kraju ugotovili, da je povzročitelj nesreče s kraja odpeljal ne da bi nudil svoje podatke oškodovancu na kraju. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

Ob 14.15 uri smo opravili ogled poškodbe vozila v Cvetkovcih, ki je nastala dan prej na lokalni cesti v Vičancih, ko je voznik povozil zajca.

Ob 15.20 uri smo bili napoteni v Libanjo, kjer je voznik tovornega vozila zaradi zimskih razmer obstal na vozišču. Pri tem smo s pomočjo CPP Ptuj tovorno vozilo usposobili za nadaljnjo vožnjo, vozniku pa izrekli globo zaradi oviranja v prometu in neupoštevanja zimskih razmer v cestnem prometu.

SOBOTA 7. 2. 2015

Ob 15.50 uri smo bili obveščeni, da je v naselju Pavlovski Vrh neznani pes ugriznil sprehajalko. Ugotovljeno je bilo, da gre za neznanega manjšega psa temno rjave barve. Sledi zbiranje obvestil. V kolikor bosta pes in lastnik psa izsledena sledi ustrezen ukrep.

NEDELJA 8. 2. 2015

Ob 11.00 uri smo bili obveščeni, da je NN voznik tekom noči na parkirišču v Ormožu poškodoval drugi avtomobil po zadnjem zadnjem odbijaču.

Ob 17.00 uri smo bili obveščeni o sosedskem sporu zaradi služnostne ceste v Cvetkovcih. Do kršitev ni prišlo, napoteni so bili na zasebno tožbo.

Napoved aktivnosti za ponedeljek, dne 9. 2. 2015:

– ob rednem delu bomo opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom.

PRIPRAVILA:
Milan Plohl, policist I
in Edvard Cvetko, komandir