Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7:00 ure, dne 15. 6. 2012 do 7:00 ure dne 18. 6. 2012 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 15. 6. 2012

Ob 19.52 uri so na lokalni cesti v naselju Drakšl, opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije s pobegom. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik , neznanega vozila pri srečevanju trčil v zadnji levi del osebnega avtomobila. Zoper neznanega voznika ob izsleditvi sledi ustrezni ukrep.

Ob 23.25 uri so na Dobravski cesti v Ormožu opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije oz. z udeležbo živali. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v žival – mačka, ter si poškodoval vozilo. Dogodek smo zaključili z uradnim zaznamkom.

SOBOTA 16. 6. 2012

Ob 08.30 so bili obveščeni o tatvini plošč iz gradbišča v Središču ob Dravi. Opravljen je bil ogled, sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Ob 9.34 so v Pavlovcih obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je povozil zajca in si poškodoval vozilo.

Ob 23.40 so v Obrežu obravnavali kršitev javnega reda in miru z močno glasbo. Ob interveniranju so policisti kršitelja opozorili.

Ob 01.32 so v Ormožu obravnavali kršitev javnega reda in miru z močno glasbo. Ob interveniranju so policisti kršitelja opozorili.

NEDELJA 17. 6. 2012

Ob 17.35 so policisti bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Malem Brebrovniku. Na kraju so ugotovili, da je podan sum kaznivega dejanja »Nasilje v družini«, zaradi česar so osumljenca pridržali, izrekli so mu tudi prepoved približevanja določenemu naslovu in osebam. Kazensko ovadbo bodo podali na pristojno tožilstvo.

Ob 22.04 uri so bili obveščeni, da je voznik tovornega vozila na regionalni cesti v Krčevini trčil v srno. Opravili smo ogled.

Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 18. 6. 2012:

– popoldan bomo izvajali meritve hitrosti z radarjem.

Pripravila:
Mitja Novak
policist I
in
Edvard Cvetko
komandir
višji policijski inšpektor II