MINI ROKOMET, Zasavje cup 2011:
Ormožanke tretje na Zasavje cupu 2011

Rokometni klub Dol Hrastnik je bil organizator 12. mednarodnega turnirja Zasavje cup 2011 v mini rokometu. Na turnirju se je že po tradiciji predstavila tudi ormoška rokometna šola, katero sta letos zastopali ekipi deklic in dečkov rojenih leta 2000. Dekleta, lanske zmagovalke, so nastopile v konkurenci 18 ekip in ob novih dobrih predstavah turnir zaključile na tretjem mestu. V polfinalu so Ormožanke klonile proti Zagorjankam z 9 : 8, v malem finalu pa ugnale ljubljanski Krim z 10 : 8 in si prislužile bronaste kolajne. V naj peterko turnirja je iz vrst Jeruzalemčic bila izbrana Minea Kolenko. Pod vodstvom Tjaše Brumen in Nejca Havlasa so nastopile: Nika Polič, Monika Pintarič, Minea Kolenko, Eli Hergula, Amalija Ozmec, Sanela Markrab, Urška Rodi.
Rezultati: Jeruzalem – Šmartno 8 : 7, Jeruzalem – Žalec 10 : 5, Jeruzalem – Litija 10 : 8, Jeruzalem – Zagorje 8 : 9, Jeruzalem – Krim 10 : 8.

Ormoški dečki 2000, ki so pred dobrim tednom na DP v mini rokometu zasedli 2. mesto, tokrat na Zasavje cupu niso bili tako uspešni. V konkurenci dečkov letnikov 2000 je letos sodelovalo 20 ekip iz Slovenije in Hrvaške. Že v predtekmovanju sta se pomerila lanskoletna finalista Jeruzalem Ormož in Rudar Trbovlje. V dramatični tekmi so bili z izidom 9 : 7 uspešnejši Trboveljčani. Pod vodstvom Iztoka Luskoviča in Aljaža Kovačiča so za Ormožane igrali: Žan Firšt Šeruga, Aljoša Munda, Anže Notersberg, Teo Šulek, Blaž Zadravec, Primož Ozmec, Žan Ivanuša, Gašper Hebar, Niko Sovič, Maj Voršič, Gašper Žižek Cvetko.
Rezultati: Jeruzalem – Stična 12 : 8, Jeruzalem – Krim 11 : 10, Jeruzalem – Rudar 7 : 9.