Koncert
KRIŽAJO SE POTI
Jasmina & Primož

V letu 2016 sta se Jasmina Dovnik in Primož Kirič odločila, da že tretjič izvedeta koncert v Beli dvorani ormoške grajske pristave. Koncert bo nocoj ob 19.uri, naslovila sta ga KRIŽAJO SE POTI.
Tokrat bo njun program sestavljen iz slovenske in hrvaške zabavne glasbe. Posegla sta po priljubljenih slovenskih melodijah, nekaj celo iz lani zelo popularnih muzikalov: Cvetje v jeseni in Mama Mia ter hrvaških melodijah 70. in 80. letih 20. stoletja.

Jasmina Dovnik je zdravnica. Njena specializacija jo pelje v ordinacijo za naše otroke – pediatrinja. Drugače pa je strastna pevka in pianistka. “Za svojo dušo”, kot rada reče.

Primož Kirič je za svojo poklicno pot prav tako izbral zdravstvo. Je reševalec. Eden tistih ljudi v zdravstvu, ki so prvi “rešitelji” življenj, čeprav na to največkrat pozabljamo. On svojo dušo polni s skladanjem, prepevanjem in igranjem na kitaro. Slednja bi morala biti zapisana na prvem mestu! ker je najbrž prva in edina “prava ljubezen” njegovega življenja.
Najbrž ju prav poklicni poti združujeta v skupne glasbene izpovedi.
Letos sta k soustvarjanju/poustvarjanju povabila še prijatelje glasbenike: Darka Novaka, Boštjana Lašiča, Marka Slaviča in ansambel Upanje.
Slišali in predali se bomo lahko naslednjim melodijam:

1. KAŽU MI DA JOŠ SI UVIJEK SAMA (Đorđe Novković/ Željko Sabol)
2. AKO VOLIŠ ME ( Hari Rončević)
3. LJUBIM ( Matjaž Vlašič / Janez Usenik )
4. MIMOGREDE ( Matjaž Vlašič / Urša Vlašič )
5. ODLAZAK ( Arsen Dedić/ Tin Ujević)
6. EN POLJUB ( Zdenko Cotič/ Jan Plestenjak)
7. AJDA PA ZNOVA CVETI ( Aleksander Mežek)
8. SELO MOJE (Đani Maršan )
9. NE PLAČI SRCE SADA TI ( Đorđe Novković)
10. TI SI MOJA TIHA PATNJA ( Josip Ivanović)
11. VOLIM JEDNU CRNE KOSE (Đorđe Novković / Radmila Marinkovič)

Vabljeni na prijetno glasbeno doživetje!

(Tekst in foto: Alenka Čurin Janžekovič)