Nocojšnja oddaja UTRIP ORMOŽA prinaša: Kolektiv ravnateljev občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž je letos že četrtič ob Dnevu učiteljev pripravil proslavo, kjer so podelili priznanja in nagrade Karla Ozvalda…
Župan Alojz Sok je v petek sklical tiskovno konferenco, z željo, da se javno opredeli do enoletnega dela vlade Mira Cerarja.
Pri Veliki Nedelji je minuli petek bila uradna otvoritev novega vrtca, ki ga otroci sicer obiskujejo že mesec dni. Novi vrtec ima 800 kvadratnih metrov uporabne površine – kar pomeni DVA in POL krat več kot je bil velik stari vrtec.
Minuli konec tedna pa je na Maleku potekala, ki jo v sodelovanju z ormoškim likovnim društvo LIKUDO organizira JSKD OI Ormož. Stanovalci Doma starejših občanov so se minuli petek pripravil tradicionalno prireditev POZDRAV JESENI. Priložnost – da jih obiščemo… Konec tedna se je po ulicah Središča ob Dravi odvijala tudi mednarodna moto dirka Slovenia Classic TT, ki pomeni edino dirko s starodobniki v Sloveniji! Rokometaši Jeruzalema so tudi v Ljubljani nadaljevali serijo uspehov – in dosegli že peto zmago na šesti tekmi državnega prvenstva. Nogometaši so v ptujski Superligi odigrali tekme 7. kroga. S prvenstvom pa so pričeli tudi futsalerji Tomaža Picerije Ozmec – toliko in še več v novi oddaji UTRIP ORMOŽA.
Bodite v naši družbi nocoj (četrtek) ob 20-tih!