Oddaja UTRIP ORMOŽA, 22. junij 2017 prinaša:

Občine Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž imajo od torka 10 novih uličnih zbiralnikov za oddajo starih aparatov in baterij. Gre za zbiralnike, na katere smo na ormoškem dolgo čakali.

Med pomembnejšimi dogodki je bila tudi otvoritev blizu 1700 metrov dolga obnovljena cesta v Lačavesi. Slovesnost je bila v nedeljo popoldan:

Minulo soboto so gasilci PGD Središče ob Dravi pripravili gasilsko vajo s katero so počastili 130.obletnico delovanja in zaključek 6.tabora gasilske mladine:

Ogled velike gasilske vaje je tako pomenil zaključek 6.tabora gasilske mladine v Središču ob Dravi. Sledila je le še podelitev Pohval in druženje s starši:

V Krajevni skupnosti Miklavž pri Ormožu praznujejo 53.krajevni praznik. Še posebej pestra je bila minula nedelja, ki so jo zaznamovale različne dejavnosti:

V nadaljevanju pa se odpravljamo še med šolarje, ki v šoli ostajajo pri podaljšanem bivanju. Tudi ta čas se lahko da preživeti prijetno – in prijetno združiti s koristnim:

Nogometni klub Središče ob Dravi praznuje 40 let delovanja. Slovesnost je bila minuli petek in je potekala v smislu obujanja spominov, pa tudi načrtovanju nogometne bodočnosti. Sicer pa se v športnem delu ustavljamo še pri slovenski mladinski rokometni reprezentanci, ki je minuli vikend aktivno preživela na Rogli.