Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7:00 ure dne 16. 2. 2017, do 7:00 ure, dne 17. 2. 2017, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 16. 2. 2017
Ob 7.35 smo v Pavlovcih obravnavali dogodek. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo.

Ob 10.15 smo bili obveščeni, da je na območju Loperšic bil v gozdu najden poginjen pes, katerega je neznanec privezal za drevo in je žival poginila. Po zbranih obvestilih in izsleditvi lastnika psa, oz. tistega, ki ga je privezal bomo ustrezno ukrepali.

Ob 17.38 smo izven naselja Gomila pri Kogu obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je namreč trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 21:25 uri smo bili na kraju dogodka v Vičancih. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je iz neznanega vzroka zagorel zabojnik za smeti. Gasilci so požar pogasili.

Ob 22:26 uri smo zaustavili voznika osebnega avtomobila na lokalni cesti v naselju Velika Nedelja. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (0,60 mg/l). Zaradi kršitev določil Zakona o pravilih v cestnem prometu mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper kršitelja bomo podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Napoved aktivnosti za vikend:
– do 19. 2. 2017 poteka poostren nadzor cestnega prometa nad vozniki tovornih vozil in avtobusov ˮTRUCK & BUSˮ.

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir