ČETRTEK 18. 1. 2018:
Ob 7:18 uri smo bili obveščeni o nepravilnem parkiranju osebnega avtomobila v Ormožu , kateri je s tem preprečil izvoz tovornega vozila. Vozniku izdan plačilni nalog.

Ob 17:37 uri smo na Presiki obravnavali prometni dogodek, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno.

Ob 22:34 uri smo bili obveščeno o podrtem električnem drogu na regionalni cesti v naselju Libanja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je leseni drog z električnimi vodniki podrl na vozišče regionalne ceste zaradi česar je le ta bila zaprta. Pristojne službe so poskrbele za odstranitev ovire in je bila cesta ob 23:00 ponovno prevozna.

PETEK 19. 1. 2018
Ob 8:55 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na LC v naselju Bratonečice. S kraja je pobegnil voznik večjega osebnega avtomobila (lahko bi bil znamke Lada, tip Riva) krem/bež/oker barve, s pripeto večjo avto prikolico, ki je širša od vlečnega vozila. Prikolica ima povišane stranice. Na vozilu so bile nameščene neznane madžarske registrske tablice. Občane, ki bi opazili navedeno vozilo, naprošamo, da takoj obvestijo tukajšnjo Policijsko postajo na štev. 741-08-50 ali pa interventno številko 113.

SOBOTA 20. 1. 2018
Ob 11:23 uri smo bili obveščeni o najdbi neeksplodirane ubojnega sredstva v naselju Loperšice. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za granato iz I. svetovne vojne. Za varno ostranitev so poskrbeli strokovnjaki.

Ob 14:00 smo intervenirali v naselju Središče ob Dravi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je domov prišel mladoletni pijan sin, ki je pričel razgrajati. Po intervenciji je bil zaradi zdravstvenih težav odpeljan v UKC Maribor. Zoper mladoletnega kršitelja bo podan obdolžilni predlog na sodišče, zaradi kršitev določil Zakon o varstvu javnega reda in miru.

NEDELJA 21. 1. 2018
Nismo obravnavali interventnih dogodkov.

Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 22. 1. 2018:Pijan
– Od 15. 1. do 29. 1. 2018 bo potekal poostren nadzor cestnega prometa MOBITEL ˮVOZIMO PAMETNO!ˮ; Ob rednem delu bomo v cestnem prometu opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti, preverjali psihofizično stanje voznikov in opremljenost vozil z zimsko opremo.