Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure, dne
18. 7. 2016, do 7. ure, dne 19. 7. 2016, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 19. 7. 2016:

Ob 16:46 uri je na policijsko postajo klical vaščan in naznanil, da je Ključarovci prišlo do spora med dvema sosedoma. Razlog spora je bila uporaba poti. Na kraju so policisti ugotovili, da elementov za kršitev javnega reda in miru ni bilo. Udeleženci spora so bili napoteni na zasebno tožbo.

Ob 16:52 uri so bili policisti s strani svojcev obveščeni, da se na Runču oseba ne odziva na telefonske klice. Po dodatnih zbiranjih obvestil je obstajal sum, da je oseba omagala v stanovanju. Zaradi preverjanja okoliščin smo z gasilci na silo vstopili v stanovanje, vendar osebe v stanovanju niso našli.
Ob nadaljnjem zbiranju obvestil so policisti ugotovili, da je bil pogrešani zaradi bolezni hospitaliziran, vendar o tem ni obvestil svojcev.

Ob 21:30 uri so policisti na lokalni cesti v naselju Vitan opravili ogled prometnega dogodka. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo.

Napoved aktivnosti za sredo, dne 20. 7. 2016:
– Na celotnem območju policijske postaje Ormož se bodo tekom dneva izvajale meritve hitrosti, z ročnim merilnikom hitrosti.

PRIPRAVIL:
Janko Zadravec, pomočnik komandirja