ROKOMET, 1. SRL, 7. krog:
Že v četrtek Ribnica na Hardeku; Mladinci klonili proti Dravi

Zaradi zasedenosti Športne dvorane na Hardeku čez cel vikend se bosta v 7. krogu že v četrtek 18. 10. 2012 ob 19.30 uri pomerili ekipi Jeruzalema in Ribnice. Ormožani so se na zadnji tekmi proti Krškem prikazali v želeni luči in slavili z izidom 32 : 24. Največja želja Jeruzalemčkov je, da podobno predstavo ponovijo tudi proti Ribnici ali jo celo nadgradijo še z boljšo igro, saj jim bo le dobra igra omogočala presenečenje oz. zmago proti močni Ribnici. Letos Vinarji še niso zmagali na domačem parketu. Poraza proti Celju in Trimu ter remi proti Krki. Na drugi strani Ribnica letos blesti, kar pa ni presenečenje glede na sestavo moštva. Trenutno so varovanci Mustafe Torla zbrali 7 točk in zasedajo 6. mesto. Gostje na Hardek prihajajo v vlogi favorita, vendar favoriti ne zmagujejo vedno. Če bo Jeruzalem pravi lahko v taboru Ormožanov upajo na presenečenje.

MLADINCI, 2. liga VZHOD:
Mladinci klonili proti Dravi
Jeruzalem – Drava 27 : 39 (15 : 19)
Jeruzalem:
M. Šulek, T. Cvetko; Mavrič 3, Ogorelc 10 (2), D. Kociper, V. Lukman 1, Štumberger, Kirič 1, Kolmančič, Hrupič 2, Šandor 2, Deržič 6 (2), Vukan 2.
Drava, ki ima odlično ekipo in je prvi favorit za napredovanje v 1. mladinsko ligo, je na Hardeku zasluženo slavila. Gostitelji so se nasprotniku upirali dokler so imeli moči in na začetku vodili s 5 : 1 in 9 : 4. V 22. minuti je Ogorelc iz sedemmetrovke zamudil priložnost za izenačenje na 13 : 13, do odmora pa si je Drava priigrala štiri točke prednosti (15 : 19) in do konca tekme prednost povečala na končnih + 12 (27 : 39). Kljub porazu gostitelji niso razočarali, je pa kar nekaj fantov, ki zmore veliko več kot so prikazali na uvodnih dveh tekmah proti Veliki Nedelji in Dravi. Bo treba še trdno trenirati in tudi kdaj pa kdaj poslušati kakšen nasvet! V 3. krogu Jeruzalem v torek 23. 10. 2012 ob 19.30 uri gostuje v Gorišnici.