ROKOMET: Celjani tudi uradno potrdili podpis pogodbe z Rokom Žuranom
RK Celje Pivovarna Laško je z levim zunanjim igralcem, trenutno članom Jeruzalem Ormoža, Rokom Žuranom podpisal pogodbo za sodelovanje v prihodnjih dveh sezonah.

RK Celje Pivovarna Laško je sklenil pogodbo z občasnim slovenskim reprezentantom, levim zunanjim igralcem Rokom Žuranom, ki bo v Celju nastopal od sezone 2011/12 dalje. 23 – letni Žuran v Ormožu igra od sezone 2007/08, sicer pa je njegov matični klub Gorišnica, kjer je za člane prvič nastopil v sezoni 2004/05. Bil je član mlajših selekcij v slovenski reprezentanci, dvakrat pa je že nastopil za člansko izbrano vrsto ter dosegel šest zadetkov.

Osebni podatki:
Ime in priimek: Rok Žuran
Rojstni datum: 7. 8. 1987
Kraj rojstva: Ptuj
Višina/teža: 190/96
Igralno mesto: Levi zunanji
Dosedanji klubi: Gorišnica (2004-2007), Jeruzalem Ormož (2007-2011)

IZJAVA:
Rok Žuran: »Podpis pogodbe s Celjem je izpolnitev mojih želja. To sem čakal že od malih nog in si želel nekdaj zaigrati v celjskem dresu. To mi pomeni ogromno, hkrati pa je to sedaj zame velika obveza in šele začetek, saj se moram v novem okolju tudi dokazati in upravičiti zaupanje. Dejstvo, da Celje sestavlja mlado in perspektivno ekipo je lahko en velik plus v borbi za naslove, ki so v Celju vedno pričakovani. Vesel sem, da klub ohranja najvišje cilje tudi v prihodnje, zato komaj čakam, da se pridružim soigralcem ter da se sezona začne.«