Iz vsebine:

  1. Društvo SPOMINČICA Ormož je ob svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni v knjižnici odprlo TRETJO demenci prijazno točko v Ormožu. Ob svoji 15 letnici delovanja so predstavili tudi ZBORNIK in pripravili predavanje doktorice Zdenka Čebašek-Travnik na temo »Spoznajmo demenco skozi filme in knjige«.  Dogodek je potekal minuli četrtek na vrtu knjižnice:

 

  1. V nadaljevanju bo oddaja športno obarvana: V Središču ob Dravi je pred dnevi potekalo 11.državno prvenstvo kegljanja s kroglo na vrvici za upokojence Zveze društev upokojence Slovenije. Tekmovalo je 14 ekip: 12 ženskih in 12 moških:

 

  1. Spomnimo se še na minuli praznik Krajevne skupnosti Ormož. Praznik smo letos počastili z osrednjo proslavo s podelitvijo priznanj zaslužnim krajanom in z DNEVOM ŠPORTA, ki je bil množičen dogodek in odlična priložnost za predstavitev vseh športnih društev in vseh generacij v Krajevni skupnosti:

 

  1. V 1. B državni rokometni ligi je bil odigran 3. krog. Pri Veliki Nedelji je gostovala ekipa Radovljice, ki je upravičila vlogo favorita in zanesljivo ugnala gostitelje.

 

  1. Rezultati 4. kroga v ptujski Superligi so ekipo Ormoža po četrti zaporedni zmagi popeljali na vrh lestvice. Z rezultatom 4 : 1, polčas 1 : 0, so Ormožani težje kot kaže končen izid premagali nogometaše Apač.