V PRVI oddaji v novem letu (četrtek, 5.januarja) bomo ŠE podoživeli predpraznična dogajanja, tako se najprej odpravljamo v SEVEROLANDIJO, sledil bo prispevek s SILVESTROVANJA na Kerenčičevem trgu, ki ostaja del silvestrovanja v Ormožu. Namreč – po navadi se na prosto gre pogledat ognjemet, potem pa hitro nazaj na toplo…

Letošnja slavnostna seja pred državnim praznikom Dnevom samostojnosti in enotnosti je bila v petek pred božičem. Podeljene so bile 3 plakete občine Ormož: bronasta, srebrna in zlata.
Tudi v Osluševcih, kjer so pripravili prireditev z naslovom »V OSLUŠEVCIH STOJI PA HLEVČEK« smo bili. Kot boste videli, gre še za en praznični dogodek, ki združuje ljudi na vasi.

V času pred novoletnimi počitnicami so dijaki Gimnazije Ormož izvajali projekt “Odgovoren sem za svoje zdravje”. Pripravili smo različne delavnice in predavanja. Videli boste, kaj vse so počeli.
Zanimivo doživetje za ljubitelje folmule ENA in dirkačev pa je lahko ogled razstave Vida Voršiča. Odprtje razstave je bilo v petek pred Božičem, razstava pa bo na ogled do konca januarja.

Med športnimi dogodki smo obiskali tekmo 10.kroga PRVE slovenske futsal lige, kjer so nogometaši Tomaža zamudili lepo priložnost za novo zmago. Med rokometnimi dogodki pa smo pospremili mladinsko reprezentanco Slovenije na močnem mednarodnem turnirju na Madžarskem.

Vabljeni k ogledu oddaje v četrtek ob 20.uri. UTRIP ORMOŽ iz arhiva, z dne 4.april 2000 – pa si lahko ogledate v nedeljo ob 20.uri