Ormoško občino je minuli teden pretresel požar, ki je povsem uničil večstanovanjsko hišo MAROF v Veliki Nedelji. 12 stanovalcev iz sedmih stanovanj je ostalo brez vsega: Na pomoč so priskočile številne pristojne organizacije in posamezniki; vsi skupaj pa pomagajo, kolikor se pomagati da! Lastnik – Križniški red, pogorele stavbe ne namerava obnavljati:

2. V nadaljevanju pa se odpravljamo v Hranjigovce na smučišče GLOBOKI KLANEC, kjer je že od 15.februarja zelo živahno. Smučišče obišče tudi do 200 smučarjev na dan:

3. Tudi pridne gospodinje, ki so na Turistični kmetiji Sonje Ozmec – v organizaciji Društva kmečkih žena in ormoške kmetijsko svetovalne službe – pekle in okraševale torte, smo obiskali…
4. Člani športnega društva Mladost iz Miklavža pri Ormožu so se minuli konec tedna sestali na rednem letnem občnem zboru, kjer so med drugim – svojemu članu VLADU PLOHLU predali priznanje »Športnik leta 2017«:
5. Tudi v nadaljevanju oddaje ostajamo med športniki: Rokometaši Jeruzalema so redni del tekmovanja končali s sedmo zaporedno zmago na domačih tleh, a vseeno za las ostali brez uvrstitve v LIGO za PRVAKA. Udeležili pa smo tudi 4.turnirja za Državno prvenstvo v TAROKU, ki je minulo soboto potekalo v gostišču pri MARTI Cvetkovcih: