Občina Ormož je dobila novega župana. Alojza Soka, je tako po 12-tih letih zamenjal Danijel Vrbnjak iz Miklavža pri Ormožu. V privem prispevku boste lahko videli, kako je po razglasitvi rezultatov bilo v taborih obeh županskih kandidatov:

Drugi prispevek prinaša utrinke z otvoritve nove zgradbe v mestu, kjer bo tržnica, hostel in prostori za mlade…

Podjetje ŽIHER s sedežem v Moškanjcih je minuli petek na Opekarniški cesti v Ormožu odprlo novo proizvodno halo za izdelavo montažnih hiš. Proizvodnja prinaša oziroma bo še prinesla tudi nekaj novih delovnih mest:

V sklopu projekta »Danes za jutri« so podjetje Z-Eniac, Ljudska univerza in Komunalno podjetje pripravili praktično delavnico, kjer so udeleženci izdelovali adventne venčke. To sicer ne bi bilo nič posebnega, če za izdelavo ne bu uporabljali odpadnih in popolnoma naravnih materialov.

Ob zaključku projekta »Uspešno tržimo odlične izdelke naših kmetij«, ki ga je Ljudska univerza Ormož izvajala skupaj z Občino Ormož in s Kmetijsko svetovalno službo v Ormožu, so pripravili tiskovno konferenco, kjer so predstavili svoje aktivnosti, znotraj tega čez 17 tisoč evrov vrednega projekta…

Za konec pa si lahko ogledate še nekaj utrinkov iz Veselega večera, ki so ga pripravili člani dramske skupine v Ivanjkovcih. Šlo je za uprizoritev veseloigre z naslovom »V gostilni skriti kotiček« in nastope treh skupin ljudskih godcev in pevcev…