Iz vsebine:
V 871. oddaji “Utrip Ormoža” se najprej odpravljamo v Ivanjkovce: Učencem tamkajšnje osnovne šole je namreč z rednim kolesarjenjem uspelo zbrati dovolj kilometrov za nagrado – servis koles, ki ga podarja Zavarovalnica Triglav. Servisiranje koles v Ivanjkovcih potekalo minuli ponedeljek:

2. V občinah Ormož, Sveti Tomaž in Središče ob Dravi imamo 41 zlatih bralcev. To so tisti osnovnošolci, ki so bralno značko osvojili v vseh devetih letih osnovne šole. Zaključna slovesnost je bila v knjižnici:

3. Ormoška POLICIJSKA POSTAJA je gostila zmagovalce 14. Otroške varnostne
olimpijade, in sicer učence 4. razreda Osnovne šole Ivanjkovci. Obisk policijske postaje je za šolarje bilo zanimivo doživetje:

4. V petek je bila otvoritev kopalne sezone na ormoškem letnem kopališču. Temperature so pravšnje, kopališče pa lepo urejeno, voda ogrevana, vreme odlično….Kaj bi si za poletno osvežitev lahko želeli še boljšega!

5. Društvo KOČIJAŽ Loperšice je tudi letos organiziralo srečanje kočijažev in ljubiteljev konj. Letos je srečanje bilo ob Vaškem domu v Pušencih:

6. V četrtek je v jedilnici OŠ Ivanjkovci potekal literarni večer, kjer je učenka 9. razreda ANJA LAZAR predstavila svojo prvo pesniško zbirko pod imenom PROSTOR ZA PESEM. Večer je bil prijetno pevsko-literarno doživetje:

7. V nadaljevanju pa sledita še dva prispevka: Najprej boste lahko videli, kako je uspela prireditev »10 krogov za 10 nasmehov«, potem pa sledi še prispevek z letošnje PLAVE NOČI, ki jo tradicionalno ob zaključku sezone pripravljajo ormoški rokometaši: