Iz vsebine:
Aktiv ravnateljev občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž je letos že osmič ob Dnevu učiteljev pripravil svečanost, kjer so podelili priznanja in nagrado poimenovano po slovenskem pedagogu, rojaku – doma iz Središča ob Dravi, doktorju Karlu Ozvaldu.

2. V soboto je v Ormožu potekalo 25. državno preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa. Zaključek dogodka je potekal pred grajsko pristavo:

3. Potem se odpravljamo še v Sveti Tomaž: V tamkajšnjem Medgeneracijskem centru, ki bo deloval pod okriljem Centra za starejše občane Ormož, dela gredo h koncu , kar pomeni, da bo center še letos dobil prve stanovalce:

4. V Ormožu je minulo sredpo potekalo srečanje slovenskih literatov. V času druženja so obiskali tudi Knjižnico Franca Ksavra Meška, in srečanje zaključili z literarnim večerom.

5. Na veselje ljubiteljev domačih gledališč, KŠD Dobrava pripravlja novo komedijo. Obiskali smo jih na eni izmed zadnjih vaj pred premiero.

6. Za konec pa še k ŠPORTU: Ogledali si bomo dva prispevka s tekem 4.kroga PRVE slovenske futsal lige med Ptujem in Bronxi ter Litijo in Tomažem. Obiskali pa smo tudi tekmo nogometašev Ormoža in Tršča: