Iz vsebine:
Kot je znano so slovenski kmetje preko Združenja pridelovalcev sladkorne pese Slovenije oziroma preko Zadruge Kooperativa Kristal spet začeli s pridelavo sladkorne pese. Začeli so odlično, a letos jim ne kaže najbolje:

2. Občinski odbor Nove Slovenije in Občinski odbor Slovenske ljudske stranke sta minuli petek pripravila slavnostno akademijo ob 30 letnici ustanovitve DEMOSa v Ormožu. Slovesnosti sta se udeležila tudi podpredsenik stranke Nova Slovenija Jože Horvat in predsednik Slovenske ljudske stranke Marjan Podobnik:

3. V petek pred počitnicami so na OŠ ORMOŽ odprli dolgo pričakovano prenovljeno knjižnico. Knjižnica bo služilo izposojanju knjig a tudi druženju šolarjev, saj ponuja možnost družabnih iger in uporabo računalnikov. Vsekakor šolarjem pomeni veliko pridobitev:

4. Sredi februarja je Območna izpostava JSKD pripravila že prvo revijo v sklopu rednih letnih srečanj kulturnih poustvarjalcev na območju občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž. Najprej so se srečali ljudski pevci in godci. Srečanje pod naslovom ODPEV – ODMEV je potekalo v Kulturni dvorani v Svetem Tomažu:

5. Med minulimi športnimi dogodki smo bili priča odlični rokometni predstavi, kjer so se Ormožani več kot dostojno upirali aktualnim državnim in pokalnim prvakom Celjanom. Pogledali pa bomo tudi na futsal igrišča, kjer je bil odigran zaključni turnir pokala Slovenije: