Iz vsebine:
V tej oddaji se najprej ustavljamo ob eni izmed pomembnejših točk na dnevnem redu 15.seje občinskega sveta, ki je konec septembra potekala v Beli dvorani Grajske pristave, in sicer
»Poročilo o izvrševanju proračuna za obdobje prvih šestih mesecev 2020«. Nekaj svetnikov z realizacijo ni bilo zadovoljnih:

2. Ormoško združenje za pomoč pri demenci SPOMINČICA je tudi letošnji dan Alzheimerjeve bolezni obeležilo s predavanjem psihiatrinje Mojce Muršec. Vreč o predavanju in dogajanje nam bo predstavila predsednica Društva Spominčica MAJDA KEČEK:

3. V Sloveniji praznujemo 56-ti teden otroka. Vrtci, šole in številne institucije, ki delajo z otroki v ta teden pripravljajo številne dejavnosti, ki so v znamenju zabave in prostega časa. Ves teden se je dogajalo tudi na OŠ ORMOŽ. Osnovnošolce smo obiskali v torek, ko so imeli športni da z zunanjimi sodelavci:

4. Med dejavnostmi v Tednu vseživljenjskega učenja, ki jih koordinira LU ORMOŽ, je bil tudi obisk studia naše televizije. Obiskovalci so si naše delo z zanimanjem ogledali, skupaj pa smo pripravili tudi prispevek:

5. V sredo , 30.septembra je v Ormoškem parku potekal medobčinski kros, ki velja za eno množičnejših prireditev v katero se vključujejo osnovnošolci osnovnih šol v občinah Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž.

6. V nadaljevanju pa k rokometašem, ki so navdušili z letošnjo prvo gostujočo zmago. V Novem mestu so krkaše premagali za en gol:

7. Do prve zmage v 4.krogu pa je uspelo pritu futsalerjem Tomaža – Šic bar. Ptujčani- hiša daril pa so slavili zmago nad škofjeloškimi BRONKSI.

8. Za konec pa še utrinki z državnega prvenstva KICKBOXING ZVEZE Slovenije, ki je minulo soboto potekalo na Ptuju: