V Mladinskem centru Ormož v teh dneh, pa vse do 30.septembra vpisujejo na ANGLEŠKE URICE namenjene otrokom od TREH do ŠESTIH let. Letos bodo Angleške urice za najmlajše izvajali že peto sezono zaporedoma, tako je v ponudbi začetni in nadaljevalni tečaj. Tečaj izvaja Nuša Maltarič, diplomirana vzgojiteljica in psihologinja, ki ima opravljen modul za poučevanje angleškega jezika v predšolski vzgoji. Učenje poteka na sproščen način preko igre plesa in petja. Ob koncu tečaja otroci predstavijo naučeno na nastopu in prejmejo diplomo.

Angleške urice potekajo 1 krat tedensko po 45 min od začetka oktobra do konca maja, kar pomeni 30 šolskih ur. Starše pa bodo stale 20 evrov na mesec.

Vse ostale informacije dobite v prostorih MLADINSKEGA CENTRA ORMOŽ (v gradu).

Letos bo to že peta sezona učenja angleščine za najmlajše, tako da bodo izvajali začetni in nadaljevalni tečaj.
Tečaj izvaja Nuša Maltarič, diplomirana vzgojiteljica in psihologinja, ki ima opravljen modul za poučevanje angleškega jezika v predšolski vzgoji. Dela večinoma po programu Super Simple Songs, ki temelji na učenju in pomnjenju besedil, dramatizaciji tekstov, izpolnjevanju delovnih listov, osvajanju barv, črk in števk ter enostavnejših pogovornih fraz.
 
Tečaj bo potekal 1x tedensko po 45 minut, od oktobra 2013 do maja 2014. O kraju in času izvajanja vas bomo obvestili na sestanku pred pričetkom izvajanja tečaja. Ob koncu tečaja otroci predstavijo naučeno na nastopu in prejmejo diplomo.