Občinski odbor Slovenske ljudske stranke, je minulo soboto pripravil letni zbor, kjer so zbrani ugotavljali, da so člani vse manj aktivni, in da odkar stranke ni več v parlamentu, je upadlo tudi medijsko zanimanje zanjo. Tako, da so ukrepi nujni, so sklenili na zboru:
Za vse, ki kakorkoli sodelujemo s Teleingom, bo zanimiv podatek, da podjetje tudi letošnje poslovno leto zaključuje uspešno. Uspešno so zaključili več investicij in celovito prenovili njihovo ponudbo. Zadovoljni so, da število naročnikov njihovih širokopasovnih storitev narašča. Več je bilo povedano na tiskovni konfenerenci, ki so jo pripravili v prostorih KKSa na Ptuju:
Čebelarska zveza Slovenije bo Organizaciji združenih narodov predala pobudo, da 20. maj, na rojstni dan čebelarja Antona Janše, razglasi za svetovni dan čebel. V okviru predstavitev pobude po Sloveniji, so se predstavniki Čebelarske zveze Slovenije ustavili tudi v Ormožu.
V Knjižnici Franca Ksavra Meška Ormož so minuli teden svečano zaključili deseto sezono Bralne značke za odrasle. Bralno značko je osvojilo kar 55 odraslih bralcev. Res, da jih je katero leto bilo veliko več, ampak so v knjižnici tudi letos z udeležbo zadovoljni:
Sodelavci ZAVODA 100% NARAVNO BOTANIK ORMOŽ, ki ima svoje poslovne prostore na Kerenčičevem trgu v Ormožu, so minulo soboto pripravili Dan odprtih vrat. Obiskovalci so si lahko ogledali izdelke BOTANIK, jih poskusili kot čaje in druge napitke ter vprašali vse kar jih zanima o zdravilnih zeliščih.
Na Osnovni šoli Miklavž pri Ormožu so svoj minuli Dan dejavnosti posvetili folklori. Mentorji plesnih delavnic so bili člani Folklorne skupine PODKEV; vse kar so se naučili v teku dopoldneva, so pokazali na skupnem zaključku, ki je potekal v šolski telovadnici.
Za konec sledi, tako kot ponavadi še pregled zadnjih športnih dogodkov.

Vabljeni k ogledu oddaje, nocoj ob 20.uri; ali k ogledu katere izmed ponovitev v naslednjih dneh.

Naslovna fotografija: Vule Nikolić