BORILNE VEŠČINE
Ormožani uspešni v Reki

V soboto 11.12.2010 je v Reki na Hrvaškem potekal odprti mednarodni turnir v kickboxu Croatia Open Final fight 2010. Na turnirju je sodelovalo 869 tekmovalcev in tekmovalk iz več kot 100 klubov in 11. držav. Turnirja so se udeležili tudi trije ormoški kickboxerji in mednarodna sodnica Tončka Kaluža, članica Kluba borilnih veščin Ormož. Pod vodstvom trenerjev Milana in Danila Korotaja so bili doseženi naslednji odlični rezultati:

V disciplini semi contact je v kategoriji mlajši kadeti do 37 kg Rok Tomažič v hudi mednarodni konkurenci, med 23 tekmovalci v svoji kategoriji, dosegel odlično 3. mesto.

Dejan Kociper je v isti disciplini, kategoriji starejši kadeti do 42 kg, v konkurenci osmih tekmovalcev, dosegel 2. mesto.

Med mladinkami do 50 kg je blestela Nuša Štefančič. Premagala je vso konkurenco in dosegla 1. mesti v disciplinah semi in light contact.

Tako so tekmovalci Kluba borilnih veščin Ormož, ki so tudi člani slovenske državne kickboxing reprezentance, z odličnimi rezultati zaključili uspešno tekmovalno sezono 2010.