Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne 30. 12. 2015, do 7. ure dne 31. 12. 2015, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

SREDA 30. 12. 2015
Ob 11:10 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da voznik osebnega avtomobila ni upošteval pravil vključevanja in je prišlo do trčenja z drugim vozilom. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 14:50 uri smo bili na kraju prometne nesreče II. kategorije v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da voznik osebnega avtomobila ni upošteval pravil o prednosti ter trčil v drugi osebni avtomobil. Oškodovanec je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Splošno bolnišnico Ptuj. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 17:55 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorij v Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne vzvratne vožnje trčil v drugi osebni avtomobil. Pri tem je nastala minimalna materialna škoda, oba voznika in vozili pa sta izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 19.52 smo bili obveščeni o prometni nesreči na parkirnem prostoru v Ormožu. Povzročitelj prometne nesreče je s kraja odpeljal, ne da bi lastniku vozila nudil svoje podatke. Z zbiranjem obvestil smo izsledili vozilo in voznika, kateremu bo izdan plačilni nalog za povzročitev prometne nesreče in pobeg.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir