Danes bomo najprej spoznali pisatelja Rudija Mlinarja, ki je minuli teden v Ormožu predstavil svojo knjigo ŠEPETANJE LIP – roman o Francu Ksaverju Mešku; nato se bomo sprehodili po ormoški knjižnici in se z direktorico pogovarjali o ponudbi knjižnice. Pa tudi na učence tretjega razreda OŠ Ormož smo naletili v knjižnici, ki so tam bili na obisku v okviru bibliopedagoških uric. Hana, Katka, Maj, Miha, Nastja in še ena Hana nam bodo povedali, kaj jim je v knjižnici še posebej všeč.
Sledili bodo utrinki z občinske proslave ob Dnevu kulture v Ormožu, zraven pa smo bili tudi na proslavi v Osluševcih, kjer so letos prič trem zaslužnim v kraju podelili “Osluševski kipec za kulturo”.
Tudi med gasilce v Loperšice se odpravljamo, v soboto so se namreč sestali na svojem 100 občnem zboru. Videli pa boste lahko tudi utrinke z 10.maturantskega plesa na ormoški gimnaziji, ki je potekal minulo soboto.
Minute za šport pa danes posvečamo rokometu in futsalu.
Oddaja bo na programu KTV danes ( četrtek, 10.02.) ob 21.00 uri; ponovitve bodo jutri ob 10.00 in 16.00 uri ter potem še v soboto in nedeljo ob 18.00 uri.
Oddajo si ob vikendih lahko ogledate tudi v okviru programa SIP- TV in v nedeljo ob 13.40 na programu TELE M ( Regionalni center TV SLO).

NOVOST: Kmalu si boste oddajo UTRIP ORMOŽA lahko ogledali tudi na YOUTUBU.

S proslave v Osluševcih: Oslušovske ljudske pevke

S proslave v Osluševcih: Oslušovske ljudske pevke