Festival ORMOŠKO POLETJE 2017 se bliža h koncu. Nocoj nas čaka nastop Mance Špik in Isaaca Palme ter ansambla OPOJ! Dogajalo se bo ob AVTOCENTRU na Hardeku. Od 20.ure naprej vas v dobro družbo vabi organizator festivala ORMOŠKO POLETJE (Javni zavod za turizem, kulturo in šport občine Ormož), ki nocojšnjo prireditev pripravlja v soorganizaciji PGD Hardek.

29.julija nas v okviru festivala ORMOŠKO POLETJE čaka še O.F.A.K. KUHNJA, ki pa bo predstavljala tudi že otvoritev letošnjega festivala O.F.A.K., ki ga organizira Klub ormoških študentov (KOŠ).

Tako smo letos v pestri ponudbi prireditev ORMOŠKO POLETJE doživeli dvajset dogodkov, še dva pa se nam obetata. Vrhunec dogodkov je bila sinočnja predstava “Silveri grejo na jug” (KUD REPORTER MILAN), ki jo je obiskalo blizu 500 obiskovalcev (prodanih je bilo 470 vstopnic). Sicer pa so vse prireditve bile dobro obiskane, enako navdušenje so obiskovalci izkazali tudi nad predstavo “Najstarejša obrt” Mestnega gledališča Ptuj in koncertom DITKE in FERIJA LAINŠČKA.