FUTSAL, 12. krog:
Metulj zaustavil Peteline
Tomaž – Nazarje 3 : 4 (1 : 1)
strelci:
1 : 0 Belšak (8), 1 : 1 Metulj (19), 2 : 1 Rob (24), 2 : 2 Metulj (28), 2 : 3 Oblak (35), 3 : 3 Golob (36), 3 : 4 Metulj (37).
Tomaž: Marin, Vrbanič; S. Majcen, Plohl, Miklašič, Golob, R. Majcen, Piberčnik, Rob, Mar, Belšak, Janžekovič. Trener: Marjan Magdič
Igralec tekme: Blaž Metulj (Nazarje).
Po prvi prvenstveni zmagi nad Kixi so v taboru Tomaža pričakovali, da bodo uspešno serijo nadaljevali tudi proti Nazarjam, ki so že vrsto let stari znanec Petelinov. Ekipi sta prikazali solidno futsal predstavo, ki je zadovoljila okrog 100 gledalcev v Športni dvorani pri Veliki Nedelji. Gostje so pri Veliki Nedelji še enkrat dokazali zakaj se vrsto let borijo za vrh drugoligaške karavane in so po zaslugi odličnega strelca Metulja domov odnesli vse tri točke. Gostujoči ostrostrelec je mrežo Vrbaniča zatresel kar trikrat. Gostitelji so v napadu v zaključkih akcij bili prevečkrat nezbrani in jim včasih ni uspelo zadeti niti praznih vrat. Po prikazanem so si Petelini zaslužili vsaj točko. V 13. krogu Tomaž gostuje pri vodilnem Keblju, ki je v tem krogu remiziral (3 : 3) v gosteh pri Zavrhu.