FUTSAL, DP U18, finale, prva tekma:
Prvi poraz Tomaža v sezoni
Fragmat Extrem Sodražica – Tomaž Pizzeria Ozmec 5 : 2 (3 : 2)
strelci:
1 : 0 Levstek (7), 2 : 0 Levstik (11), 1 : 2 Zlatnik (11), 2 : 2 Matjašič (13/ag), 3 : 2 Levstek (18), 4 : 2 Levstik (24), 5 : 2 Marič (34).
Tomaž: Starčevič, Ketiš; Magdič, Školiber, Gašparič, Kamenšek, Plavec, Rajh, Zlatnik, Belšak, Matjašič. Trenerja: Marjan Magdič in Matej Gajser
Petnajsta tekma v sezoni 2013/14 je bila usodna za mlade Peteline iz Svetega Tomaža, ki so v Sodražici pred okrog 200 ljubitelji futsala doživeli svoj prvi poraz v sezoni. Na srečo ta poraz še ni usoden, saj varovance trenerja Marjana Magdiča in Mateja Gajserja v soboto 12. aprila ob 19.00 uri na Hardeku čaka povratna tekma. V trdnjavi Hardek so Petelini iz Svetega Tomaža sposobni prehiteti prednost treh zadetkov, ki so si jo na prvi tekmi velikega finala priskrbeli futsalerji iz Sodražice. Hardek bo zagotovo pokal po šivih in vsi pristaši domačih verjamejo v srečen konec in na osvojitev naslova državnih prvakov v konkurenci fantov do 18 let.
IZJAVA:
Marjan Magdič (trener Tomaž Pizzeria Ozmec): Žal smo v Sodražici podlegli pritisku velikega finala in doživeli poraz. Seveda smo nekoliko razočarani, vendar imamo v soboto pred polnim Hardekom priložnost napako popraviti. Uvodne minute so pripadle gostiteljem, kar so izkoristili z vodstvom z 2 : 0. V nadaljevanju smo se pobrali in celo izenačili na 2 : 2. Žal pa nato v nadaljevanju naredili preveč napak, ki so jih s pridom izkoristili futsalerji Sodražice. V zadnjih minutah tekme smo imeli priložnost iz dveh desetmetrovk in nekaj obetavnih priložnosti znižati zaostanek, vendar nam ni uspelo. Čez celotno tekmo so bili domačini bolj zbrani, kar jim je prineslo zmago.

Petelini verjamejo, da v trdnjavi Hardek lahko spreobrnejo zaostanek treh zadetkov in to je najpomembnejše!

Petelini verjamejo, da v trdnjavi Hardek lahko spreobrnejo zaostanek treh zadetkov in to je najpomembnejše!