Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne
8. 7. 2015, do 7. ure, dne 9. 7. 2015, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

SREDA 8. 7. 2015

Ob 15.50 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči II. Kategorije v naselju Trgovišče (lahke telesne poškodbe). Pri opravljanju ogleda kraja prometne nesreče in zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo na prehodu za pešce v naselju Trgovišče okrog 11.20 ure, kjer je voznica os. avtomobila s kraja odpeljala v smeri Ormoža.

Udeleženko opisane prometne nesreče, kakor tudi morebitne priče prometne nesreče prosimo, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasijo na tukajšnji PP, ali nam kako drugače sporočijo koristne informacije v zvezi razjasnitve okoliščin prometne nesreče.

Ob 17.57 uri so bili policisti v Libanji obravnavali prometno nesrečo II. kategorije v kateri je bil udeležen kolesar, kateri je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in vožnje pod vplivom alkohola padel po cesti in se lahko telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v zdravstveni dom Ormož. Povzročitelju prom. nesreče bo izdan plačilni nalog.

ČETRTEK 9.7.2015

Ob 05.20 uri smo v naselju Lešnica opravili ogled kraja prometne nesreče z udeležbo divjadi. Po opravljenem ogledu je bilo izdano obvestilo o odstopu.

Napoved aktivnosti za četrtek, dne 9. 7. 2015:

– ob rednem delu bomo opravljali v cestnem prometu meritve hitrosti z laserskim merilnikom in preverjali psihofizično stanje udeležencev v cestnem prometu.
PRIPRAVILA:
Kristija Dogša, policist I
in Edvard Cvetko, komandir