Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7:00 ure, dne 20. 3. 2013, do 7:00 ure dne 14. 3. 2013, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:


SREDA 20. 3. 2013

Ob 12. 28 uri napoteni na parkirišče pred trgovino Spar v Ormožu, kjer je prišlo do trčenja med dvema voziloma. Odstop od ogleda.

Ob 15.35 uri je na ormoški obvoznici prišlo do prometne nesreče III. kategorije, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v postavljeno prometno signalizacijo in pri tem poškodoval vzdrževalce na cestišču. Prometno nesrečo je obravnavala patrulja iz Postaje prometne policije Maribor.

Ob 17:00 uri so v Miklavžu pri Ormožu opravili ogled kaznivega dejanja tatvine, kjer je neznani storilec odtujil senzor za luči. Z zbiranjem obvestil nadaljujemo.

Ob 18:50 uri so v naselju Obrež zaustavili voznika osebnega avtomobila, ki je prevažal dva državljana Turčije, ki sta nedovoljeno prestopila državno mejo. Omenjena tujca sta še v postopku na Policijski postaji.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 20. 3. 2013:

Opravljali bomo meritve hitrosti z mobilnim radarjem.

Glede na to, da se pričenjajo dela v gozdu, občanom svetujemo naj bodo posebej previdni pri delu ter pri tem uporabljajo ustrezna in primerna zaščitna sredstva in tehnično brezhibno orodje, kakor tudi naj ta dela opravljajo osebe, ki so ustrezno usposobljene.
PRIPRAVILA:
Jožef Magdič, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višlji policijski inšpektor II