Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7:00 ure dne
10. 7. 2014, do 7:00 ure, dne 11. 7. 2014, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 10. 7. 2014

Ob 12:45 uri smo prejeli prijavo nadlegovanja po mobilnem telefonu, kršitelju je bil izdan plačilni nalog

Ob 13.00 uri smo v naselju Mihalovci obravnavali prometno nesrečo s lahko telesno poškodbo. Voznica je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala iz vozišča in se pri tem poškodovala. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Ob 13.20 uri smo v naselju Koračice obravnavali tatvino denarja iz kuhinje stanovanjske hiše. Po dodatnih zbiranjih obvestil sledi kazenska ovadba.

Ob 16.56 uri smo v naselju Ritmerk na lokalni cesti obravnavali prometno nesrečo s lahkimi telesnimi poškodbami. Povzročitelju je bil zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola izdan plačilni nalog.

Ob 18.40 uri smo v Veliki Nedelji obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami z udeležbo kolesarja. Povzročitelju je bil zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola izdan plačilni nalog.

Ob 19.35 uri smo v Savcih obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča. Udeležencu je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 22.10 uri smo v Litmerku obravnavali poskus storitve samomora. Oseba je bila z reševalnim vozilom odpeljana v splošno bolnico Ptuj. O zbranih obvestilih bo na Okrožno državno tožilstvo podano poročilo.

Ob 05.15 uri smo v Miklavžu obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za vikend:

­ Ob rednem delu bomo izvajali kontrolo prometa s poudarkom na hujših kršitvah (hitrost, alkohol)

Vsem bralcem želimo miren in varen vikend.

PRIPRAVILA:

Jožef Magdič, policist I
in Edvard Cvetko, komandir