Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7:00 ure dne
7. 8. 2014, do 7:00 ure, dne 8. 8. 2014, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 7. 8. 2014

Ob 08.00 uri smo bili obveščeni o kaznivem dejanju Goljufije. Sledi zbiranje obvestil. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

Ob 10.30 uri smo v naselju Vitan opravili ogled kraja kaznivega dejanja Tatvine. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec iz stanovanjske hiše odtujil več denarja ter hranilne knjižice. Policisti nadaljujemo z zbiranjem obvestil.

Ob 10.50 uri smo v naselju Ormož obravnavali kršitev javnega reda in miru na javnem kraju, kjer je bilo ugotovljeno, da je prišlo do prepira med občanoma. Enemu kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 05.54 uri smo v naselju Pavlovci na regionalni cesti obravnavali dogodek, kjer je voznik osebnega vozila trčil v srno.

NASVET POLICISTOV: V zadnjem času beležimo več kaznivih dejanj tatvin iz stanovanj oz. iz stanovanjskih hiš. Vsem občanom svetujemo, da ustrezno poskrbijo za zavarovanje svojega premoženja in da nimajo odprtih oken ali balkonskih vrat v času, ko niso doma. Prav tako svetujemo, da ne spuščajo neznancev v stanovanja in da doma ne hranijo večje vsote denarja. V primeru gibanja sumljivih oseb v okolici njihovih hiš, pa prosimo, da takoj obvestijo policijo.


Napoved aktivnosti za vikend:

Ob rednem delu bomo izvajali kontrolo prometa s poudarkom na hujših kršitvah

Vsem bralcem želimo miren in varen vikend.
PRIPRAVILA:
Kristijan Dogša, policist I
in Edvard Cvetko, komandir