ROKOMET, RK Jeruzalem Ormož:
Bliža se prva pripravljalna tekma. Gost Hardeka Celje PL

Rokometaši Jeruzalema so v sredo 30. julija pričeli s treningi na sezono 2014/15. Ta bo že trinajsta zaporedna v elitni druščini. Ekipa v Športnem parku Mestna graba in v Športni dvorani na Hardeku marljivo trenira pod vodstvom trenerja Saša Prapotnika in trenerja za fizično pripravo Darka Kneževiča. Fantje že komaj čakajo na delo z žogo in na prve pripravljalne tekme. Ljubitelji ormoškega rokometa bodo v torek 12. 8. 2014 imeli priložnost spoznati letošnjo ekipo Jeruzalema, ki temelji na izkušenih in mladih talentiranih igralcih. Gostje Hardeka bodo za uvod v sezono 2014/15 rokometaši Celja Pivovarne Laško. Torkova tekma se bo pričela ob 18.00 uri.

Počasi pričetek prodaje letnih kart (cena 30 €)!!!
Rokometni klub Jeruzalem Ormož poziva ljubitelje ormoškega rokometa, da se bo po 15. 8. 2014 začela prodaja članskih izkaznic za tekmovalno sezono 2014/2015.
Na podlagi članske izkaznice bodo člani RK Jeruzalem Ormož pridobili volilno pravico na občnem zboru. Prav tako bodo lahko pri uradnem opremljevalcu kluba (Kempa) nabavili njihove izdelke po popustu, ki ne bo nižji od 30 % ter izdelke iz posebne ponudbe za RK Jeruzalem Ormož.
Člani kluba bodo s člansko izkaznico tudi imeli brezplačen vstop na prvenstvene in pokalne tekme v prihajajoči sezoni (velja za vse tekme sezone 2014/15). Članarina znaša 30 €. Članarino in prevzem članske izkaznice oz. letne karte boste lahko poravnali v Tara Baru in v OMV baru, kjer bo tekom sezone moč dobiti tudi informacije o izdelkih Kempa.

Fantje iz Ormoža že nestrpno pričakujejo prve pripravljalne tekme.

Fantje iz Ormoža že nestrpno pričakujejo prve pripravljalne tekme.