Policisti Policijske postaje Ormož smo v času od 7:00 ure dne 2. 12. 2013 do 7:00 ure dne 3. 12. 2013 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 2. 11. 2013

Ob 12.15 uri smo bili s strani krajana obveščeni, da neznana oseba v naselju Zasavci prodaja merilce za merjenje krvnega tlaka. Ker je bilo sumiti, da gre dejanja povezana z goljufijo, smo zadevo preverili na terenu, kjer smo ugotovili, da imajo ustrezna dovoljenja ter za usluge proti plačilu izdajajo tudi račun.

Ob 22.10 smo posredovali v okolici Ormoža, kjer je moški grozil, da bo storil samomor. Na kraju smo ugotovili, da je bil klicatelj vinjen. Ker je bilo mogoče predvidevati, da si je v takšnem stanju sposoben kaj narediti, je bilo na kraj poklicana dežurna ekipa zdravstvenega doma, kateri so nato občana odpeljali v Psihiatrično bolnišnico Ormož, kjer je ostal na zdravljenju.

Ob 06.40 uri smo v naselju Krčevina obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

Napoved aktivnosti za torek dne 3. 12. 2013:

Ob dnevu invalidov bomo na vseh območjih, kjer obstajajo parkirni prostori za invalide, poostrili kontrolo v smislu preverjanja upravičenosti parkiranja na parkirnih mestih za invalide.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir