Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7:00 ure 6. 8. 2012 do 7:00 ure 7. 8. 2012 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 6. 8. 2012:
Ob 06:54 uri so opravili ogled kraja kaznivega dejanja velike tatvine v naselju Savcih. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je minulo noč neznani storilec vlomil v prostore gostinskega lokala, od koder je odtujil večjo količino cigaret. Nadaljujemo z zbiranjem obvestil, podali pa bomo kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo Ptuj.

Ob 13:21 uri so opravili intervencijo v naselju G. Ključarovci, kjer bi naj oče pijan doma razgrajal. Na kraju je bilo ugotovljeno, da kršitve ni bilo, saj se je moški vrnil pijan domov, žena in hčer pa sta pred tem zaklenili vhodna vrata in ni mogel v hišo, nakar je odšel od doma.

Ob 14:15 uri so v naselju Mala vas pri Ormožu opravili ogled kraja dogodka. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik kolesa z motorjem na dovozni poti od stanovanjske hiše med vožnjo povozil psa, kateri je ležal na poti ter pri tem padel s kolesom z motorjem. Na kraju je zadobil hudo telesno poškodbo ter bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Ptuj, kjer je ostal na zdravljenju.

Ob 19.50 uri so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom v Središču ob Dravi. Na podlagi zbranih obvestil je bil povzročitelj izsleden. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog, prav tako pa mu je bilo, zaradi vožnje pod vplivom alkohola, začasno odvzeto vozniško dovoljenje.

Napoved aktivnosti za torek dne 7. 8. 2012
Kontrola prometa ob rednem delu.

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor II