Danes je za Rokometni klub ORMOŽ bil velik dan, kajti družba P&F Jeruzalem Ormož je tudi v novi sezoni (četrtič za povrstjo) pripravljena odpreti svoj mošnjiček in finančno podpreti ormoški rokomet, ki ima v Ormožu sicer že več kot petdeset letno tradicijo, že deseto leto pa se uspešno držijo v prvi slovenski rokometni ligi in se kar 3krat lahko pohvalijo s tretjim mestom v državi.

Kot je povedal Martin Hebar, ki Rokometnemu klubu Ormož predseduje že sedem let, le s finančno podporo družbe P&F Jeruzalem Ormož ormoški rokomet živi in se lahko postavlja ob bok najboljših rokometašev v Sloveniji.

Pogodbo o sponzorstvu za novo sezono, vredno 80.000, 00 evrov , sta v prisotnosti glavnega delničarja družbe P & F VLADIMIRJA PUKLAVCA danes popoldne podpisala direktor družbe MITJA HERGA in predsednik Rokometnega kluba Ormož MARTIN HEBAR, kar pomeni, da bo klub preskrbljen vsaj še za eno leto.

Podpis pogodbe: ( od leve proti desni):Martin Hebar, predsednik RK Ormož, Vladimir Puklavec, glavni delničar družbe P&F in Mitja Herga, direktor družbe P&F (Foto:Karolina Putarek)

Glavni delničar družbe P&F Vladimir Puklavec je po podpisu pogodbe povedal:

KLIKNI SPODAJ:
VladimirPUKLAVEC_pogodba2012

Razen članske ekipe, v klubu deluje še devet ekip:
Minirokometaši, ki v RK ORMOŽ predstavljajo najmnožičnejšo prisotnost in so razpršeni po osnovnih šolah Ormož, Podgorci, Ivanjkovci, Sreišče ob Dravi in Miklavž pri Ormožu.
Potem ekipi mlajših dečkov A in B ter starejših dečkov A in B.

Po nekaj letih premora pa bo v novi sezoni v ormoškem Rokometnem klubu začela delovati tudi ekipa mladincev, ki bodo začeli v drugi slovenski mladinski ligi, s prizadevanjem, seveda, da se bodo kmalu uvrstili v prvo ligo. Gre za letnike 97 in še kakšno leto starejše, ki bodo zagotovo kot „enkrat del članske ekipe“ svetla prihodnost ormoškega rokometa.

Podpisu pogodbe so prisostvovali tudi (od leve proti desni): Boštjan Belec, rokometaš RK Ormož, Marko Antolič, finančni direktor P&F, Saša Prapotnik, trener RK Ormož in Maja Šogorič, marketing družba P&F (Foto:Karolina Putarek)