Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7:00 ure 3. 9. 2012 do 7:00 ure 4. 9. 2012 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 3. 9. 2012:
Ob 8:15 uri se je na policijski postaji oglasil oškodovanec kaznivega dejanja in zoper znanega osumljenca podal predlog za pregon kaznivega dejanja Goljufije.

Ob 13:30 se je na policijski postaji oglasil oškodovanec kaznivega dejanja Zatajitve in zoper znanega osumljenca podal predlog za pregon kaznivega dejanja.

Ob 20:11 uri so na glavni cesti I. reda štev. 2 v naselju Loperšice opravili ogled kraja prometno nesrečo I. kategorije. Kategorije dogodek. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval osebni avtomobil. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 4:00 uri so na enoti sprejeli prijavo za kaznivo dejanje Odvzem motornega vozila. Storilec je tekom noči izpred stanovanjske hiše v Ormožu na Opekarniški cesti odtujil osebni avtomobil znamke Renault, tip Clio ter se z njim odpeljal v Maribor, kjer so ga policisti izsledili ter mu zasegli vozilo, katero bo vrnjeno lastniku. Po vseh zbranih obvestilih bodo podali zoper znanega osumljenca kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo Ptuj.

Napoved aktivnosti za torek dne 4. 9. 2012

Policisti vse bralce obveščajo, da se je pričelo novo šolsko leto. Zato vse udeležence v cestnem prometu pozivajo k dodatni previdnosti še zlasti v bližini vzgojno varstvenih ustanov.
Opravljali bodo meritve hitrosti z laserskim merilcem hitrosti, ter
izvajali aktivnosti v zvezi varovanja otrok ob začetku novega šolskega leta.

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor I