Začeli bomo s predstavitvijo kandidata za poslanca iz vrst SDSa Jurija Borka, in v nadaljevanju predstavili tudi kandidatko LDSa Ano Pevec.
Sledili bodo utrinki z letošnjega Martinovanja v Ormožu (dogajanja na odru, razstava pridnih rok, sprejem veleposlanikov, ustvarjalne delavnice za otroke v šotoru, itd.).
Nato pa se bomo, glede na 500.oddajo UTRIP ORMOŽA spomnili zgodovine ormoške KTV in si ogledali tudi nekaj arhivskih posnetkov iz let 2000 – 2003; tudi “en” FRIŠKI ŠPRICAR si bomo ogledali, oziroma rubriko znotraj oddaje UTRIP ORMOŽA s katero je v letih 2001 – 2003 blestel Srđan Milovanovič. Spomine na ravzoj KTVeja bodo obujali prvi direktor in predsednik gradbenega odbora Slavko Petek; takratni tajnik KS Ormož, Franci Trstenjak in moderator prve oddaje na lokalnem programu “Zluftane slatine” Tomaž Raušl – Žaža. O trenutnem stanju na KTVeju in načrtih pa bo spregovoril Mirko Kosi, predsednik Sveta Zavoda KTV ORMOŽ.

Med športnimi dogodki v nadaljevanju pa bomo v današnji oddaji predstavili mlade rokometaše “Jeruzalem” in mlade nogometaša Carerre Optyl Ormož.

Oddajo bo povezovala Barbara Podgorelec, pripravila sta jo Karolina Putarek in Uroš Krstič. Za montažo so poskrbeli Uroš Krstič, Danilo Ivanuša in Zdravko Munda – Chato, ki skrbi tudi za računalniško podporo, za 500-to jubilejno oddajo pa je poskrbel tudi za arhivske posnetke.
Za vse ostale posnetke pa so poskrbeli Milan Majcen, Zdravko Munda, Danilo Ivanuša, Tadej Ivanuša in Uroš Krstič.

Vabimo vas k ogledu oddaje,
četrtek ob 21.00
petek ob 10.00 in 16.00
sobota in nedelja ob 18.00 uri

nedelja TELE M od 13.45