Naslovna fotografija: Zgradba PP ORMOŽ

Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7:00 ure dne 24. 5. 2012 do 7:00 ure dne 25. 5. 2012 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 24. 5. 2012:

Ob 13.20 uri so v naselju Žerovinci opravili ogled poškodbe stekla na osebnem avtomobilu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je izpod kosilnice na nitko s katero je krajan opravljal košnjo priletel kamen v steklo osebnega avtomobila. Zadevo smo zaključili z Uradnim zaznamkom.

Ob 16:40 uri so na Glavni cesti I. reda št. 2 izven naselja Cvetkovci obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila, ki je vozil po stranski cesti zaradi neupoštevanja pravil prednosti, trčil v osebni avtomobil, ki je pravilno vozil po glavni cesti. V nesreči sta se voznik in potnica v vozilu telesno poškodovala in sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v bolnišnico Ptuj.

Ob 23.06 uri so posredovali v Mihovcih pri Veliki Nedelji, kjer je moški poslušal glasno glasbo. Po prihodu policistov je glasbo utišal, in bil opozorjen.

Ob 23.22 uri so v Šalovcih opravili ogled na kraju, kjer je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo.

Napoved aktivnosti za prihajajoči vikend:
ob rednem delu bomo opravljali kontrolo prometa.

Pripravila:
Mitja Novak
policist I
in
Edvard Cvetko
komandir
višji policijski inšpektor II