Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7:00 ure dne 30. 6. 2017, do 7:00 ure dne 3. 7. 2017 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 30. 6. 2017
Ob 08:00 uri so bili policisti obveščeni o odvrženih odpadkih na območju Frankovcev. S strani patrulje je bil opravljen ogled in zbiranje obvestil. Zadevo so policisti zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 11:20 uri so policisti na policijski postaji Ormož s strani oškodovanke sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja »Grožnje«. Evidentirano kaznivo dejanje, sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

Ob 19:42 uri so bili policisti obveščeni o povoženju divjadi na Kajžarju. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče.

SOBOTA 1. 7. 2017

Ob 13:00 uri so policisti v naselju Pavlovci obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo.

Ob 15:26 uri so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Ob 19:51 uri so bili policisti obveščeni o požaru na območju naselja Frankovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zagorelo odpadno vejevje in les ob železniškem tiru, materialna škoda pri tem ni nastala. Požar so lokalizirali in pogasili gasilci.

Ob 00:08 uri so bili policisti obveščeni o glasni glasbi v naselju Senešci. Policisti so na kraju ugotovili, da gre v danem primeru za nedovoljeno motenja miru in počitka ljudi, zato je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Ob 00:45 uri so bili policisti obveščeni s strani oškodovanca, da je na območju Središča ob Dravi bil pretepen. Na kraju so policisti poizvedovali za osebo – oškodovancem, vendar le tega niso izsledili. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

Ob 04:10 uri so policisti bili ponovno obveščeni o glasni glasbi v naselju Senešci. Policisti na kraju niso ugotovili kršitev, prav tako prijaviteljica ni hotela nastopiti kot priča, zato so policisti zadevo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 04:21 uri smo bili obveščeni o povoženju divjadi na območju Gornjih Ključarovcev. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik z vozilom trčil v srno. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče.

NEDELJA 2. 7. 2017

Ob 10:45 uri so bili policisti obveščeni, da se je v Podgorcih, izgubila psička, za katero je prijavitelj s pomočjo vaščanov ugotovil skrbnika. Psičko so tako odpeljali skrbniku.

Ob 10:48 uri so policisti v naselju Ivanjkovci obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Opravljen je bil ogled kraja prometne nesreče.

Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 3. 7. 2017:
– ob rednem delu bodo policisti izvajali v cestnem prometu meritve hitrosti z laserskim merilnikom in ugotavljali prisotnost alkohola pri voznikih.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvatrd Cvetko, komandir