Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7. ure dne
12. 1. 2018, do 7. ure dne 15. 1. 2018 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 12. 1. 2018

Ob 8:10 uri smo posredovali v naselju Godeninci. Na kraju smo z zbiranjem obvestil ugotovili, da lastnik psov ni ustrezno poskrbel za varstvo le teh, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog kršitev Zakona o zaščiti in varstvu živali.

Ob 13:45 uri smo bili na kraju prometne nesreče II. kategorije na glavni cesti v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani/smeri vožnje trčila v nasproti vozečo voznico osebnega avtomobila. Obe udeleženki sta bili z reševalnim vozilom odpeljani v Splošno bolnišnico Ptuj, kjer je bilo ugotovljeno, da sta dobili lahke telesne poškodbe. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Ob 17:20 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na regionalni cesti izven naselja Pavlovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

SOBOTA 13. 1. 2018

Ob 16:44 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti v naselju Bresnica. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno, katera je na kraju podlegla. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

NEDELJA 14. 1. 2018

Ob 17:31 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti v naselju Sp. Ključarovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno, katera je s kraja pobegnila. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 15. 1. 2018:
– Od 15. 1. do 29. 1. 2018 bo potekal poostren nadzor cestnega prometa MOBITEL ˮVOZIMO PAMETNO!ˮ

PRIPRAVILA:
Jože Čuš, policist I
in Edvard Cvetko, komandir