ČETRTEK, 14. 3. 2013

Ob 07:52 uri smo na regionalni cesti izven naselja Miklavž pri Ormožu obravnavali prometno nesrečo II. kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljala v obcestni jarek in si poškodovala vozilo. Zdravniško pomoč je iskala sama.

Ob 11.00 uri smo bili napoteni v Mihovce, kjer je vaščan naznanil žaljivo vsebino na oglasni deski. V tej zvezi je bil napoten na zasebno tožbo.

Ob 13.15 uri je vaščanka Velike Nedelje na policijski postaji naznanila, da ji je neznani storilec po GSM izrekel grožnje. V razgovoru je bilo ugotovljeno, da je klicatelj izrekel tudi več neprimernih besed žaljive vsebine. V tej zvezi je bila prijaviteljica napotena na zasebno tožbo.

Ob 13:38 uri smo bili obveščeni, da je na GLC št. 2 izven naselja Pušenci obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje po nasprotnem voznem pasu trčila v varovalno ograjo. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Ob 16.40 uri smo bili obveščeni, da je s strani delavcev, ki so plužili sneg na stanovanjski hiši v Mihovcih pri veliki nedelji prišlo do poškodbe fasade. Pri tem smo ugotovili, da sta na fasadi nastala dva manjša madeža, kar smo zabeležili le kot dogodek, saj škoda ni nastala.

Ob 18.50 uri smo v Pavlovcih obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

PETEK 15. 3. 2013

Ob 07:43 uri smo v Ormožu obravnavali poškodbo stene na stanovanjski hiši. Zadeva zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 08:54 uri smo bili obveščeni o požaru na peči v kurilnici stanovanjske hiše na območju Kajžarja. Opravljen je bil ogled in sledi poročilo na pristojno okrožno državno tožilstvo.

Ob 09:45 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije izven naselja Osluševci. Patrulja je na kraju ugotovila, da je do nesreče prišlo zaradi odvzema prednosti enega od udeležencev. Zaradi tega mu je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 09:48 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije, na območju Svetega Tomaža. Ob prihodu patrulje na kraj, je bilo ugotovljeno, da sta se udeleženca že sama dogovorila.

Ob 11.30 uri smo v naselju Lešnici obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda.

Ob 12.28 uri smo na Ptujski cesti v Ormožu opravili ogled kraja poškodbe vozila na parkirnem prostoru. Napisan uradni zaznamek.

Ob 13.18 uri smo na PP sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja kršitve temeljnih pravic delavcev. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

SOBOTA 16. 3. 2013

Ob 11:25 uri smo na Gomili pri Kogu opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije, do katere je prišlo zaradi nepravilnega srečevanja. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 16:18 uri smo v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji obravnavali sosedski spor, pri zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno, da sta se soseda med sabo žalila in eden do drugega, se vedla nedostojno, zato je bil obema izdan plačilni nalog.

NEDELJA 17. 3. 2013

Nismo obravnavali interventnih dogodkov.

PRIPRAVILI:
Franc Lesjak, policist I
Jožef Magdič, policist I in
Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor II