PETEK, 16. 12. 2016
Ob 6:54 smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Koračice. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 10:15 smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v naselju Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkiran avtomobil. Zadevo smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 11:07 uri smo bili poklicani na parkirni prostor v naselju Ormož kjer bi naj prišlo do poškodovanja osebnega avtomobila. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je pri odpiranju vrat parkiranega vozila z vrati oseba zadela v drugi pakiran osebni avtomobil, po tem pa je prišlo do prepira med prisotnimi na kraju. Kršitelju je na kraju bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o javnem redu in miru. Sam dogodek pa smo zaključili z uradnim zaznamkom saj ni šlo za namerno poškodovanje, nastala pa je minimalna materialna škoda.

Ob 4:10 smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Miklavž pri Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda.

SOBOTA, 17. 12. 2016

Ob 11.40 smo bili obveščeni o tatvini denarja v kraju Frankovci. Oškodovancu je neznanec iz denarnice odtujil 350 EUR. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Ob 13.56 smo v Ormožu obravnavali dogodek. Neznani voznik neznanega vozila je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal.

Ob 18.41 smo bili obveščeni o uporabi pirotehničnih sredstev v Veliki Nedelji.

NEDELJA, 18. 12. 2016

Ob 17.10 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči s udeležbo divjadi v naselju Pršetinci. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda.

PONEDELJEK 19. 12. 2016

Ob 14.15 uri so policisti bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo in gospodarsko poslopje na v naselju Senik. V zvezi omenjenega kaznivega dejanja zbiramo obvestila.

Ob 16:19 uri smo v Žerovincih obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi, kje so bila udeležena tri vozila. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.

Napoved aktivnosti za torek dne 14. 12. 2016:

– Še danes potekajo aktivnosti v zvezi poostrenega nadzora v cestnem prometu »ALKOHOL in DRUGS«, kjer se preverja psihofizično stanje voznikov.

PRIPRAVILI:
Policisti PP ORMOŽ